Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «MAKRO Cash & Carry» ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ



Στις 4 Σεπτεμβρίου 2014 η εταιρεία Γερμανικών συμφερόντων MAKRO Cash & Carry Ελλάδας, παραβιάζοντας την δικαστική απόφαση (7341/2014) απαγόρευσε την είσοδο των πολιτών στο ιστορικό ναό «Εισοδίων της Θεοτόκου» στο κτήμα Τράχωνες. Παράλληλα καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα ζητώντας να τροποποιηθεί η ισχύουσα δικαστική απόφαση. Στις 8 Σεπτεμβρίου 2014 εκδικάστηκαν στο μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών όπου ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ το αίτημα της ΜΑΚΡΟ. Η Επιτροπή κατοίκων Αλίμου για το κτήμα Τραχώνων με τη συμπαράσταση του Δήμου Αλίμου, με δίκαια επιχειρήματα έπεισαν τον Δικαστή και απέρριψε το αίτημα της ΜΑΚΡΟ δικαιώνοντας για μια ακόμα φορά τους κατοίκους.
Την Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 8-11 το πρωί, ευελπιστούμε ότι η ΜΑΚΡΟ θα εφαρμόσει την δικαστική απόφαση και θα επιτρέψει στους κατοίκους να επισκεφτούν τον ιστορικό ναό όπου θα τελεσθεί η ακολουθία του Αγιασμού. Η είσοδος είναι από την οδό Αρχαίου Θεάτρου 7, στο ύψος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 570.

1 σχόλιο:

  1. Τελικά η εταιρεία ΜΑΚΡΟ συμμορφώθηκε με τις αποφάσεις της δικαιοσύνης και δεν μας εμπόδισε να εισέρθουμε στον ιστορικό βυζαντινό ναό «Εισοδιων της Θεοτόκου» στο κτήμα Τράχωνες όπου ετελέσθει το μυστήριο του Αγιασμού.
    Τόσο η προσέλευση όσο και η αποχώρηση των επισκεπτών έγινε με απόλυτη ασφάλεια σε πείσμα των «υπευθύνων» της ΜΑΚΡΟ που ισχυρίζονται ότι η πρόσβαση είναι προβληματική.

    Επόμενο ραντεβού την μεθεπόμενη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 όπου θα τελεστή θεία λειτουργία.

    ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΡΑΧΩΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή