Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Το Κτήμα Τράχωνες οδεύει προς τους κατοίκους των Νοτίων ΠροαστίωνΤα μέλη της  Εταιρείας Προστασίας και Αξιοποίησης Αρχαιοτήτων Αλίμου, Εισόδια – Τράχωνες χαιρετίζουν την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλίμου του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δ. Αλίμου και της εταιρείας Σκλαβενίτης για το μέλλον του κτήματος Τραχώνων.
Επιτέλους διαφαίνεται στον ορίζοντα η ημέρα όπου οι κάτοικοι του Αλίμου και όχι μόνον, θα χαίρονται  ανεμπόδιστα τις ομορφιές που απλόχερα προσφέρει το κτήμα.
Κατανοούμε ότι μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θέλει χρόνο, κόπο, αρκετή δουλειά και όραμα.
Τα μέλη της Εταιρείας είναι έτοιμα να συμβάλλουν στην ομαλή υλοποίηση του σχεδίου.  Τις επόμενες ημέρες θα συγκεντρώσουμε προτάσεις βελτίωσης του πλάνου και θα τις υποβάλουμε στην Πολεοδομική Επιτροπή και στον Δήμο Αλίμου.
Είναι ένα μεγαλόπνοο έργο πολύ μεγάλης σημασίας για την περιοχή που για την υλοποίησή του θα πρέπει συνεργαστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιηθεί το έργο.
Η ένταξη στο Γ.Π.Σ. της εκτός σχεδίου πόλεως περιοχής των Τραχώνων και η ένταξή της ως «αμιγούς κατοικίας», είναι πάγιο αίτημά μας .
Συγχαρητήρια στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, στον Δήμαρχο Α. Κονδύλη και στην διοίκηση της εταιρείας Σκλαβενίτη για την συναίνεσή της να αρχίσουν οι διεργασίες ένταξης στο Γ.Π.Σ. του κτήματος Τραχώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου