Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Μετά από 25 χρόνια έγινε Ακολουθία Χαιρετισμών στον Ι.Ν. Εισοδίων της Θεοτόκου


       Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέστηκε η δεύτερη Ακολουθία Χαιρετισμών της Θεοτόκου στο Βυζαντινό ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου στο κτήμα των Τραχώνων στον Άλιμο. Τελευταία Ακολουθία Χαιρετισμών έγινε στον Ναό πριν από 25 χρόνια!!!
        Το μοναδικό περιβάλλον, το φυσικό κάλος και οι ψαλμωδίες των ιερέων και ψαλτών συνέβαλαν σε μια κατανυκτική και μοναστηριακή ατμόσφαιρα.
       Όλα αυτά οφείλονται στην καλή διάθεση που έχει επιδείξει ο καινούργιος ιδιοκτήτης του κτήματος  που είναι η εταιρεία ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ. Η ελληνική εταιρεία Σκλαβενίτης από την πρώτη στιγμή που αγόρασε την εταιρεία ΜΑΚΡΟ μας διεμήνυσε ότι θα υπάρξει καλή συνεργασία σχετικά με τον ναό. Σήμερα, ανάμεσα στο πλήθος, εκκλησιάστηκαν και ανώτερα στελέχη της εταιρείας. Η παρουσία τους ήταν σεμνή και διακριτική, όπως έτσι είναι και η διοίκηση της εταιρείας.
      Η εταιρεία Σκλαβενίτης θα διευκολύνει την πρόσβαση στο κτήμα των μαθητών και εκπαιδευτικών όταν υλοποιούν πολιτιστικά και περιβαλλοντικά προγράμματα.
      Όταν μια εταιρεία, όπως ο Σκλαβενίτης, είναι αληθινά φιλική και έχει ανθρώπινο πρόσωπο  τότε αυτό θα έχει θετικές συνέπιες στην τοπική κοινωνία. Τέτοιες εταιρείες οφείλουμε να στηρίζουμε !!

      









1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον Σκλαβενίτη. Η εταιρεία που σέβεται τον εαυτόν της, που σέβεται το προσωπικό της Σέβεται και τον λαό. Όλοι στον Σκλαβενίτη !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή